Skip to content

Novosti

SKI FEST 2023.

Asocijacija Sport za sve Srbije, svake godine, tradicionalno u martu mesecu organizuje Zimski festival rekreacije – popularni SKI FEST, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije – Ministarstva sporta.

Ovogodišnjom manifestacijom  obeležen je jubilej – 30 godina postojanja, kroz programske aktivnosti koje su realizovane na Kopaoniku.

U programskim aktivnostima učestvovalo je blizu 600 učesnika – sportskih rekreativaca, ljubitelja sportova na snegu, sportskih organizacija i stručnjaka, zaposlenih u firmama i lokalnim samoupravama iz: Rumunije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore i Srbije.

SPORTSKI TALENTI 2023.

NOVI PRIDRUŽENI ČLAN – SPORTSKO GOLF UDRUŽENJE DOUBLE EAGLE

Golf asocijacija Vojvodine dobila je novog pridruženog člana – sportsko golf udruženje Double Eagle. 
Kako navodi predsednik, Vuk Radović, klub je otvoren sa idejom da obučava i trenira mlade kategoije golfera i sa planom da se u nekom narednom periodu otvori vežbalište na teritoriji grada Zrenjanina. Time bi privukli, zainteresovali i edukovali više dece, a i njihove roditelje, o golfu i na taj način učestvovali i pomagali razvoju golfa u Srbiji.

SPORTSKI TALENTI 2023.

U nastavku realizacije projekta “Sportski talenti Vojvodine” i u 2023-oj godini, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu objavio je poziv za podnošenje predloga sportista i sportskih stručnjaka.
Za više informacija posetite www.sio.vojvodina.gov.rs

27.12.2022. – GODIŠNJI SASTANAK POKRAJINSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU

Danas, u prostorijama Sportskog Saveza Vojvodine održan je godišnji sastanak pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste i predstavnika pokrajinskih granskih saveza. Na sastanku se govorilo o najznačajnijim aktivnostima i obavezama saveza u narednom periodu, kao i o finansiranju sporta na teritoriji AP Vojvodine u 2023. godini.

Golf Asocijacija Vojvodine će nastaviti i u 2023. godini da radi na unapređenju i popularizaciji ovog sporta kroz razne projekte koje finansira i podržava Pokrajinski Sekretarijat za Sport i Omladinu, kao i Sportski Savez Vojvodine.

SPORTSKI TALENTI 2022.

U nastavku realizacije projekta “Sportski talenti Vojvodine” i u 2022-oj godini, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu objavio je poziv za podnošenje predloga sportista.
Za više informacija posetite www.sio.vojvodina.gov.rs